Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Maatwerk

Een haard of kachel kan zo veel meer zijn dan alleen maar een middel om uw kamer mee te verwarmen. Met een mooie schouw of plateau wordt het een echt meubelstuk en vormt het een geheel met de rest van de inrichting.

Het uiterlijk van een dergelijke constructie om de haard of kachel heen, is slechts een kwestie van smaak. Want praktisch alles is mogelijk, van klassiek tot modern, van (natuur)steen tot hout.

Eén geheel met de ruimte

Heeft u zelf al bedacht hoe de haard of kachel er uit moet gaan zien, bent u geïnspireerd door een mooi voorbeeld uit een woonmagazine of showroom of heeft u eigenlijk nog geen idee hoe u uw haard of kachel mooi kunt inpassen in de ruimte? In alle gevallen helpen we u om de plannen te concretiseren.

Het inpassen van uw haard of kachel is altijd maatwerk. De feitelijke haard of kachel is immers slechts een onderdeel van het geheel. Daarom komen we graag bij u thuis om de plannen te bespreken. Zo kunnen we ter plekke de situatie bekijken en samen met u mooie oplossingen bedenken voor de nieuwe haard of kachel.

Om een idee te krijgen van hoe het er straks uit zal zien, maken we handmatige schetsen. Tegen een geringe meerprijs werken we het ontwerp eventueel ook uit in een uitgebreide 3D tekening.

Complete uitvoering

Als het ontwerp eenmaal klaar is, zorgt Raab Haarden & Kachels er ook voor dat het uitgevoerd wordt. U hoeft dus niet zelf een aannemer te zoeken. Slopen, bouwen, plaatsen en afwerken hoort er allemaal bij. Uw haard of kachel is dan klaar voor gebruik.