Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Levering

Zoveel wensen en smaken, zoveel haarden en kachels. Of u nu een klassiek interieur hebt of juist hypermodern, een haard of kachel is altijd een fraaie aanvulling op het meubilair.

Naast het uiterlijk zijn er natuurlijk nog andere onderwerpen waarin keuzes gemaakt moeten worden:

  • Gas, hout of elektrisch
  • Open, gesloten of inbouw
  • Als hoofd of bijverwarming

Elk type haard of kachel heeft zijn voor- en nadelen op het gebied van energieverbruik, rendement, onderhoud, gebruiksgemak. In de oriëntatiefase informeren we u hier graag gedegen over, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk de haard of kachel in het echt

Het kennismakingsgesprek voeren we altijd bij u thuis. Zo kunnen we direct de situatie beoordelen en met u meedenken over mogelijke oplossingen die passen bij uw wensen en budget. Raab Haarden en Kachels is onafhankelijk en levert alle bekende én minder bekende merken.

We hebben geen eigen showroom. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we gunstigere prijzen hanteren dan menig andere leverancier van dezelfde producten. Bovendien is het assortiment zo breed dat we toch niet een volledige collectie kunnen tonen.

Wilt u een haard of kachel in het echt zien, dan kunt u deze bezichtigen in de showroom van een van onze partners.

Aanleg, aansluiting, plaatsing en afwerking

Desgewenst verzorgt Raab de levering en plaatsing van de haard of kachel zodat u zelf geen installateur of aannemer hoeft in te schakelen. U kunt er ook voor kiezen om alleen de haard of kachel af te nemen en de rest zelf te regelen.

Bent u een handige doe-het-zelver, dan zullen we u van technisch advies voorzien, zodat u de haard of kachel zelf kunt plaatsen. Wilt u er zeker van zijn dat deze volkomen veilig is, dan voeren we desgewenst een veiligheidsinspectie uit vóór u de haard of kachel in gebruik neemt.